Home / Behandelingen / Henna wenkbrauwen

Henna wenkbrauwen

Henna is anders dan gewoon verven, omdat je niet alleen de haren, maar ook de huid verft.
Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag.
De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.

Hoewel henna natuurlijk al eeuwenlang wordt gebruik, is dit de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren, omdat je niet alleen de haartjes verft, maar ook de huid.

Henna is een geweldig alternatief voor gewone wenkbrauwverf. Henna kan tot 14 dagen op de huid blijven zitten, mits er niet te veel reinigingsproducten worden gebruikt. En blijft tot 6 weken op de haartjes zitten.

Verschil tussen henna tinten en verven van de wenkbrauwen

Een gewone wenkbrauw verf is bedoeld om de haartjes een kleur te geven. Doordat de lichte haartjes gekleurd worden lijkt de wenkbrauw voller. Gaatjes kunnen niet opgevuld worden. Het effect is ongeveer 3 weken zichtbaar.

Een henna verf is een dikke pasta die stevig op de wenkbrauw geduwd word. De henna is 100% natuurlijk. De Henna geeft kleur af op de haren en de huid. Het effect is een intensievere kleur en een afdruk op de huid. Hierbij kunnen gaatjes wel opgevuld worden. De eerste tijd is bijtekenen niet meer nodig. Het effect blijft tot 14 dagen op de huid en 5 tot 6 weken op de haren zichtbaar, afhankelijk van het huidtype en de juiste nazorg.

Prijs Henna wenkbrauwen (inclusief epileren)

 

€ 25,-