Home / Behandelingen / Massage

Massage

Een massage helpt het lichaam ontspannen en neemt vermoeidheid weg. Daarnaast kan het pijnklachten verminderen. Voor welke reden je ook komt, een massage geeft altijd nieuwe energie!

Een ontspanningsmassage werkt op drie fronten. In je lichaam wordt de doorbloeding van de weefsels gestimuleerd. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd waardoor je letterlijk beter in je vel gaat zitten. Een massage verbetert ook de stofwisseling van de spieren en maakt pezen en gewrichten soepeler. Daarnaast helpt een ontspannende massage fysieke klachten als een stijve rug en nek, spierpijn en spanningshoofdpijn verminderen of zelfs wegnemen.

Heb jij het gevoel dat je het altijd druk hebt en nooit aan jezelf toe komt? Een ontspannende massage helpt om rust en balans te vinden. Jezelf regelmatig een massage gunnen werkt bovendien preventief. Je zult merken dat het ontspannen en tegelijkertijd energieke gevoel langer doorwerken en je minder last hebt van stress.

Massage met etherische olie

Rug, schouders en hoofd

30 min. € 25,00

Totale lichaamsmassage

90 min. € 69,00

Magneetmassage

Rug, schouders en hoofd.

Massage 30 min € 25,00

Rug, schouders, hoofd, voeten en benen.

Massage 60 min € 45,00

Massage met hot-stone

Rug, schouders en benen

30 min. € 25,00

totale lichaamsmassage

90 min. € 69,00

Massage met etherische oliën

Een massage met etherische oliën is zeer geschikt voor mensen die last hebben van vermoeidheid, depressie, lusteloosheid, hoofdpijn of migraine, nek- en schouderpijn of stress in het algemeen.

Maar ook voor mensen die helemaal gezond zijn is het een zalige ontspannende ervaring. De massage is rustgevend, de spanning zal uit ons lichaam verdwijnen en dit goede gevoel zal meerdere dagen aanhouden.

De geur van de oliën zal een positief effect hebben op onze gemoedstoestand, de gevolgen van stress, zenuwen, neerslachtigheid of lusteloosheid zullen door de massage in combinatie met oliën verbeteren.

Bovendien worden de oliën opgenomen in onze bloedstroom, door inademing of via onze huid. Dit beïnvloedt ons organisme en versterkt ons immuniteitssysteem. Bepaalde geuren zullen ontspannend werken, andere dan weer stimulerend. De etherische olie zuivert en herstelt ook de huid.

Magneet massage: een weldaad voor lichaam en geest

Magneet massage is een zachte massage die de doorbloeding verbetert en o.a. zorgt voor heerlijke ontspanning, een betere nachtrust, ontstresst en heerlijk aangenaam is. Kennismaken met deze manier van massage kan met heerlijke aromatische olie maar ook gewoon over de kleding heen. Kleding vormt geen belemmering voor de magneten.

De massage met magneten is een eeuwenoud principe dat een belangrijk onderdeel vormt van culturen in het Verre Oosten. Magneten genezen niet maar geven ons lichaam voldoende van de juiste energie zodat ons zelf genezend vermogen geactiveerd wordt en ons lichaam zichzelf weer in balans kan brengen. Op deze manier kunnen ongemakken van stress en spanningsklachten in belangrijke mate verminderen. Een magneetmassage werkt heel ontspannend.

Hotstone Massage

Een Hotstone massage is een intense warmtemassage. Er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd. Door de eeuwen heen zijn deze vulkanische stenen glad gepolijst door water en wind waardoor ze zacht aanvoelen. Tijdens de Hotstone massage zijn ze ongeveer 40 graden warm, wat als heel prettig wordt ervaren.

Door de massage en de warmte wordt de doorbloeding gestimuleerd en de spieren zullen goed ontspannen. De afvalstoffen worden afgevoerd en ook het zelfherstel van het lichaam wordt positief beinvloed. U krijgt weer nieuwe energie. De heerlijk geurende essentiele olie die gebruikt wordt, zal u volledig tot rust brengen.

Een Hotstone massage is tegenwoordig erg populair en veel mensen zijn u al voor geweest. Dat komt waarschijnlijk omdat het een echte aanrader is.De Hotstone massage, een weldaad voor lichaam en geest!

Hotstone massage helpt tegen:

-rugpijn, hoofdpijn, stress, vastzittende/pijnlijke spieren of gewoon omdat u het prettig vindt!